mijn verhaal

 
 

achtergrond

25 jaar ervaring in (commercieel) (interim) management, advies, ondernemerschap in media, arbeidsmarktcommunicatie, reorganisatie en integratie, universitaire sector, coaching en training. O.a. gewerkt voor: Top Employers Institute, Hearst Magazines, De Mediafederatie, Gardena Nederland, Universiteit van Amsterdam en de Vrije Universiteit. Daarnaast mede-eigenaar geweest van drie business ventures, waaronder 2 digitale platforms en een fotostudio en evenementenruimte. Verder was ik initiatiefnemer-voorzitter van een charitatieve stichting voor vluchtelingenrechtshulp.

Na het behalen van mijn doctoraal Kunstgeschiedenis deed ik NIMA. Na jaren van managementfuncties, advieswerk, zelfstandig ondernemerschap en interim management, besloot ik om te scholen tot ervaringsgerichte (e-)coach en trainer.

Sinds 2012 werk ik als zelfstandig ervaringsgerichte (e-)coach, trainer, facilitator en ontwikkelaar van (blended) learning programma’s voor zelfstandige professionals, medewerkers, leiders, teams, organisaties in de commerciële, financiële en zakelijke dienstverlening, bij de DesignThinkers Academy en bij TalentFirst Nederland.  Ik word gevraagd voor patronen herkennen, loslaten en doorbreken, leiderschapsontwikkeling, teamontwikkeling, talentontwikkeling, loopbaancoaching, effectief communiceren, persoonlijke effectiviteit.

Ik werk in heel Nederland vanuit Amsterdam. Naast face 2 face bied ik mijn coaching en training ook aan via Skype, Facetime of Zoom. Ik ben geregistreerd bij NOBCO onder nummer 5528.

persoonlijke bio »

opleidingen, registraties en certificaten

(e-)Coachen en trainen is een vak, een ambacht. Daarom heb ik mij bij verschillende instituten laten opleiden en certificeren in de toepassing van uiteenlopende methoden en technieken in het werken met zowel individuen als groepen. Binnen deze opleidingen heb ik ook veel aandacht besteed aan mijn persoonlijke proces, de levenservaringen die een rol hebben gespeeld in wie ik nu ben en hoe deze spelen in het contact met iemand anders.

Bij Phoenix Opleidingen ben ik opgeleid in individuele coaching en groepstraining via verschillende methodieken. Voor het afnemen van DISC- en Drijfverenanalyses ben ik voor TalentFirst gecertificeerd bij DISC Benelux. Bij het Bert Hellinger Instituut ben ik opgeleid tot begeleider van organisatieopstellingen. Mijn certificaat in Deep Democracy, The Lewis Method (level 1), behaalde ik bij The House of Deep Democracy. Ook ben ik een gecertificeerde Agile Project Manager. Mijn NOBCO-registratie is vindbaar onder nummer 5528. 

overzicht opleidingen en accreditaties »

verhalen uit het leven gegrepen

Ik schrijf graag over mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Verhalen uit mijn leven gegrepen. Ik ben naast een (e-)coach & trainer immers ook een leerling van het leven. Ik maak je graag deelgenoot van een paar van die verhalen en de bijbehorende thema’s.

meer »

veelgestelde vragen »
(e-)coaching & training »
plan een telefonisch consult »

Contactgegevens —
Slaakstraat 5-4hg
1078 BC Amsterdam
+31 6 50693901