• 27 Van Eeghenlaan
  • Amsterdam, NH, 1071 EN
  • Nederland

Waarom deze workshop?
Jij en/of jouw partner ervaart jullie relatie als weinig intiem. Er bestaat behoefte aan dieper contact. Bijvoorbeeld om te voorkomen dat de relatie stukloopt. Of om een doorbraak te realiseren. Of om de relatie op een constructieve wijze te beëindigen en toch in verbinding te blijven met elkaar. Omwille van de kinderen of om andere redenen.

Wat heeft deze workshop te bieden?
Deze interactieve workshop biedt deelnemende (echt)paren en (aanstaande) co-ouders inzicht in hun relatiedynamiek. En tools om op prettige wijze met elkaar in verbinding te blijven. In verbinding blijven door ruimte te geven aan intimiteit in de relatie. Ervaren en uitspreken wat je voelt. Reflecteren en luisteren. Naar jezelf, naar de ander. En nieuwe kanten ontdekken. Bij jezelf, bij de ander.

Voor wie?
Deze workshop is bedoeld voor (echt)paren en (aanstaande) co-ouders die hun relatie diepgang willen geven en in verbinding willen blijven. Individuele inschrijvingen uitsluitend in overleg.

Vervolg
De workshop betreft een introductie. Desgewenst kan op basis van wederzijdse afstemming een vervolg worden gegeven aan deze workshop.

Specificaties
Dag: Op vrijdagen
Tijd: 09.30-14.30 uur (lunch en drankjes inbegrepen)
Begeleiding: Cees ten Thije
Investering: € 195,= ex btw per paar
Maximaal aantal deelnemers: Vijf paren
Locatie: Van Eeghenlaan 27, Amsterdam
Inschrijven uiterlijk 4 werkdagen vooraf: cees@ceestenthije.nl
Inschrijven o.v.v. namen deelnemers, factuurgegevens, naam workshop en indien vermeld het groepsnummer.

Van deelnemers wordt verwacht dat zij discreet en respectvol omgaan met de gevoelens van de overige deelnemers.