12-Daagse Zelfontdekkingsreis Himalaya

12-Daagse Zelfontdekkingsreis Himalaya

16 MAART - 29 MAART 2019
ZELFONTDEKKINGSREIS (M/V)
12 DAAGSE VOLLEDIG VERZORGDE TREKKING IN DE HIMALAYA (NOG ENKELE PLEKKEN BESCHIKBAAR!)

(Her)ontdek reizend jezelf tijdens een volledig verzorgde trekking van 12 dagen door het Himalaya-gebergte. Inspanning en ontspanning, vergezichten en inzichten, onvergetelijke ervaringen en plezier. Ruimte om stil te staan bij de wijze waarop jij je verbindt met en verhoudt tot je omgeving - collega's, vrienden, gezin, werk, familie - je doelen en ambities. Data: 16 - 29 maart 2019. Meer informatie.

Step Into Your Future (Voor Professionals, Seniors en Leiders)

Step Into Your Future (Voor Professionals, Seniors en Leiders)

TalentFirst Nederland BV (map)

HET HELE JAAR DOOR
STEP INTO YOUR FUTURE!
COACHINGPAKKET + 24-UURS RETRAITE

Als coach aangesloten bij TalentFirst Nederland BV begeleid ik dagelijks mensen in dit programma. Het volledige Step Into Your Future coach-programma omvat: een online programma, DISC Talentenanalyse, Drijfveren-analyse, 24-uurs retraite, Boekenpakket, 360 graden feedback analyse, personal brand assessment, 5 coaching sessies, inspiratie videos, opdrachten en eBooks. Meer informatie.

2-Daagse Workshop Werkrelatiedynamiek voor Professionals (Maatwerk)

2-Daagse Workshop Werkrelatiedynamiek voor Professionals (Maatwerk)

HET HELE JAAR DOOR OP AFSPRAAK
2-DAAGSE WORKSHOP WERKRELATIEDYNAMIEK VOOR PROFESSIONALS (MAATWERK MOGELIJK)

Begin vandaag met het verbeteren van jouw (werk)relatie in deze interactieve en praktijkgerichte workshop! De 2-daagse Workshop Werkrelatiedynamiek Professionals (Effectief Communiceren) is gericht op professionals die naar hun eigen aandeel in het verloop van hun werkrelatie met een collega, leidinggevende, medewerker willen kijken en hieraan iets wensen te veranderen / verbeteren. Klik hier voor meer informatie.

Relatieworkshop: Van Binding naar Verbinding

Relatieworkshop: Van Binding naar Verbinding

HET HELE JAAR DOOR
RELATIEWORKSHOP: VAN BINDING NAAR VERBINDING (VOOR PARTICULIEREN)

Waarom deze workshop?
Als jouw partnerrelatie (steeds) een bron van stress en verdriet is (geworden), spelen mogelijk een aantal van jouw vastgeroeste patronen een rol. In deze 2-daagse workshop krijg je zicht op wat je kunt doen om jouw relatie (weer) een bron van plezier en inspiratie te laten zijn. Je wordt je bewust van hoe jij bent gebonden aan jouw persoonlijke verleden en hoe jij je weer in het hier en nu kunt verbinden met jezelf en jouw partner. Klik hier voor meer informatie.

Vastgeroeste patronen doorbreken

Vastgeroeste patronen doorbreken

HET HELE JAAR DOOR
VASTGEROESTE PATRONEN DOORBREKEN (PARTICULIEREN OF PROFESSIONALS)

Krijg zicht op jouw ineffectieve vastgeroeste patronen, de herkomst ervan en ontdek manieren om ze te doorbreken. Klik hier voor meer informatie.