12-daagse zelfontdekkingsreis himalaya

12-daagse zelfontdekkingsreis himalaya

3,200.00

Een reis waarin je gaat delen, samenwerken, grenzen verkennen, ervaren, afzien, genieten. Waar je jezelf en anderen zult tegenkomen op vele persoonlijke lagen. Voor mensen die zichzelf willen uitdagen: fysiek, mentaal, innerlijk, extern. NB Genoemd tarief is exclusief btw!

In mandje plaatsen

Reizend jezelf (her) ontdekken

Deze 12-daagse reis is voor mensen die persoonlijk willen worden uitgedaagd. Na een korte onderdompeling in de Nepalese cultuur, gaan we met dragers en sherpa’s de bergen in voor een trekking van 10 dagen. Je overnacht in 2-persoonstenten en je loopt door de schoonheid van het Himalaya gebergte. Het opzetten en afbreken van de tenten, het koken en andere logistieke zaken worden voor je geregeld. Jij kan je volledig richten op het lopen, genieten van de natuur en het gezelschap waar je mee op stap gaat.

Tijdens deze reis staan deze elementen centraal: delen, samenwerken, grenzen verkennen, ervaren, afzien, genieten van jezelf en anderen. Er is ruimte om stil te staan bij de wijze waarop jij je verbindt met en verhoudt tot je omgeving - collega's, vrienden, gezin, werk, familie - je doelen en ambities. De opbrengsten: Inspanning en ontspanning, vergezichten en inzichten, onvergetelijke ervaringen en plezier.

 De organisatie van de reis is in handen van Cees ten Thije en Ignace Karthaus. Beiden zijn gecertificeerd coach. Cees en Ignace zijn tijdens de reis beschikbaar voor het faciliteren van eventuele persoonlijke en professionele vraagstukken. Of je die wel of niet inbrengt is geheel en al aan jou. Het enige dat vaststaat is de route die we gaan wandelen en het gezelschap waarmee we gaan. 

We reizen in groepen van maximaal 12 deelnemers. Naast een redelijke conditie, vragen we van de deelnemers een open instelling en de bereidheid om in groepsverband op te trekken.

Voor de reis in het najaar van 2019 zijn plaatsen voor mannen en vrouwen beschikbaar. Kosten bedragen afhankelijk van de ticketprijzen ca. 3.200 €. Dit is inclusief tickets, hotelkosten in Kathmandu, sherpa’s, lokaal vervoer en eten. En exclusief eigen persoonlijke uitgaven en de tip aan de dragers en sherpa’s (ca. 150€). In het voorjaar van 2020 staat een nieuwe reis gepland. Voor meer info of deelname? Neem contact op via cees@ceestenthije.nl.