systeemopstellingen (organisaties, loopbaan, familie)

systeemopstellingen (organisaties, loopbaan, familie)

125.00

Systeemopstellingen bieden de mogelijkheid je zakelijke of persoonlijke vraagstukken in te brengen waarop je meer zicht wilt krijgen of die maar niet lijken op te lossen. NB Genoemd tarief is exclusief btw!

In maandje plaatsen

Deze bijeenkomst biedt de mogelijkheid je zakelijke of persoonlijke vraagstukken in te brengen waarop je meer zicht wilt krijgen of die maar niet lijken op te lossen, zoals:

  • een team of organisatieonderdeel dat niet naar wens functioneert;

  • een hoog ziekteverzuim of personeelsverloop;

  • een nieuwe stap in je loopbaan;

  • vraagstukken rondom een opdracht of project;

  • het vinden en innemen van je eigen plek;

  • verstoring en mogelijke uitsluiting in (familie)relaties;

  • omgaan met verlies en rouw;

  • regelmatig terugkerende angst, boosheid of verdriet.

Op verzoek organiseren opstellers Cees ten Thije en Lisette Thun op basis van open inschrijving een middag/avond met systeemopstellingen.
 
Waar en wanneer : In overleg
Tijden                          : Inloop 15:45 uur, start 16:00 uur, afronding 20:00 uur.
Locatie                        : In overleg
Kosten                        : € 125,00 excl. BTW, incl. lichte maaltijd en drankjes
Representanten : € 45,00 excl. BTW, incl. lichte maaltijd en drankjes
Inschrijven via           : lisette.thun@humanivity.nl of cees@ceestenthije.nl o.v.v. een aantal gewenste data

* uiterlijk 5 werkdagen voor aanvang te voldoen op basis van een factuur
 
Voor wie?
De uitnodiging is bedoeld voor mensen die een persoonlijk, familie-, organisatie- of loopbaanvraagstuk aan de hand van een opstelling willen onderzoeken. Particulieren, leiders, professionals, zzp'ers, consultants en andere geïnteresseerden. Mensen zonder vraag die willen kennismaken met het fenomeen systeemopstellingen zijn ook welkom. Deelname vraagt om de bereidheid als representant inzetbaar te zijn. Geef bij je inschrijving aan of je een vraag wilt inbrengen. Er is ruimte voor circa drie opstellingen.

Wat is een systeemopstelling?
Een systeemopstelling is een visuele weergave van dynamieken en patronen in een familie- of organisatiesysteem. Of van een deel daarvan, zoals het gezin van herkomst, een afdeling of een team. De delen van het systeem worden in de opstelling gerepresenteerd door mensen. Deze mensen – representanten genoemd - zijn stand-in voor bijvoorbeeld gezins- en familieleden, medewerkers, klanten, producten, waarden, organisaties, etc. De opstelling ontvouwt zich op basis van jouw, al dan niet heldere, vraag en kan je inzicht, begrip, helderheid, een te ondernemen actie en wellicht een oplossing bieden. Er wordt niet veel gepraat. Desondanks komt er in een opstelling veel relevante informatie naar voren over het systeem. Ook als representant krijg je vaak inzichten door in de opstelling van een andere deelnemer mee te doen.
 
Door wie?
Cees ten Thije is in zijn werkwijze gericht op de verbetering van de persoonlijke dynamiek van individuele professionals en de onderlinge dynamiek in teams en organisaties. Cees heeft een achtergrond in commerciële managementfuncties, ondernemerschap, interim-management en advies. Thans is hij fulltime werkzaam als ervaringsgerichte coach en trainer. Zie ook www.ceestenthije.nl.
 
Lisette Thun houdt ervan te werken met leiders, professionals en teams in hun onderzoek naar talenten, samenwerking, authenticiteit en (werk)geluk. Zij is daarbij voortdurend op zoek naar de boodschap achter het verhaal en daarbij kunnen hart en humor niet ontbreken. Zie ook www.humanivity.nl.

Cees en Lisette zijn gecertificeerd bij Phoenix Opleidingen en het Bert Hellinger Instituut en aangesloten bij de NOBCO (Nederlandse Orde van Beroepscoaches).  

Meer info via cees@ceestenthije.nl