co-creatie: learning & development

 
 

co-creatie op basis van de employee learning journey

Mijn kennis en ervaring strekt zich uit over onder meer de Agile Way of Working, Theory U, Design Thinking, Systemisch Werken in organisaties en Deep Democracy. Deze combinatie van ervaring, creativiteit, kennis en kunde, maken van mij een aantrekkelijke partner voor de ontwikkeling van (blended) learningprogramma’s voor mensen en organisaties. Als Design Thinker doe ik dit bij voorkeur niet alleen, maar in co-creatie met opdrachtgevers, eindgebruikers en andere stakeholders. En in samenwerking met partners gespecialiseerd in de ontwikkeling en uitvoering van zowel digitale als face 2 face programma’s. Een tool die ik hierbij graag inzet is de Employee (Learning) Journey, waarin de gehele medewerkers-reis van instroom, doorstroom en uitstroom inzichtelijk wordt gemaakt, inclusief uitdagingen, kansgebieden en gewenste capabilities.

(blended) learning & development: on the spot & job

De behoefte aan blended programma’s voor learning & development groeit. De reistijd moet korter, coaching en training is bij voorkeur 24/7 thuis of op kantoor beschikbaar. Meetbaarheid en efficiëntie zijn gewenst. En in deze snel veranderende tijd, zijn continu nieuwe skills vereist. Fit for Purpose. Fit for the Future. (And the Future is now.)

Waar vroeger nog kon worden volstaan met plenaire trainingsessies in klaslokalen, aangevuld met individuele face 2 face coaching en een reader met theoretische uitleg, omvat een programma nu een mix van digitale en face 2 face opties. Online leerplatformen met theoretische webinars, digital classrooms, interactieve films, online ‘mentale thermometers’ voor voortgangs- en effectmeting, vormen steeds vaker de standaard onderdelen van blended learning -en development-programma’s. Ook is er sprake van een toenemende vraag naar training en coaching on the spot en on the job.

partners

Voor de ontwikkeling van (blended) learningprogramma’s werk ik samen met gespecialiseerde partners in L&D, management development, talentontwikkeling, leiderschap, onboarding en traineeships, organisatieverandering en transformaties etc.

veelgestelde vragen »
(e-)coaching & training »
plan een telefonisch consult »

Contactgegevens —
Slaakstraat 5-4hg
1078 BC Amsterdam
+31 6 50693901